Cel mai bun espressor automat de cafea Top 5

Espressor automat Philips Seria 4300 EP4349-70, sistem de lapte LatteGo

Cum poti alegi cel mai bun espressor automat de cafea fara sa ai cunostiinte in domeniu? Ce funcții? Dar caracteristici? Trebuie să aibă espressorul automat de cafea pentru ati satisface si cele mai complexe gusturi? Citești in multe locuri dar noi am vrut sa adunam cea mai mare gama de modele pentru ca tu sa alegi in cunostiinta de cauza.

Iubitorii de cafea preferă să înceapă ziua cu o înghițitură dintr-o ceașcă de cafea fierbinte și proaspăt preparată. În ciuda exploziei multor cafenele din fiecare colț de stradă, mulți oameni preferă să se bucure de cafea în confortul caselor lor.

Acest lucru se datorează faptului că preferă cafele preparate folosind râșnița și ibricul lor. Deși necesită eforturi pentru a măcina cafeaua mai întâi înainte de a o prepara, unii ar beneficia cu siguranță de aparatele de cafea cu râșniță încorporată mai exact un espressor automat de cafea.

Majoritatea oamenilor adoră espresso-urile pentru aroma intensă și gustul de neegalat, oferindu-le suficientă energie și resurse pentru fiecare zi.

Iti vom prezenta top 5 Cel mai bune espressoare automate de cafea:

Alegerea espressorului potrivit este o sarcină dificilă, deoarece nu există un espressor unic. Fiecare aparat de espresso este diferit de altul, în funcție de tipul său (automat / semi-automat) și de câțiva alți factori. Iată lista celor mai bune 6 mașini de espresso care vor fi potrivite pentru uz casnic și de birou.

Ordinea aleasa nu este o ierarhie, toate modelele prezentate sunt aproape la fel de bune fiecare având unele plusuri si minusuri.

Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru

Caracteristici:

Capac pentru păstrarea aromei;
Sistemul Capuccino ajuta la prepararea unui cappuccino delicios, cu spuma bogata, combinând aburul, aerul si laptele;
Cafeaua este preparata prin apăsarea unui singur buton;
Posibilitatea de a regla intensitatea aromei rotind un buton;
Panou de control cu pictograme;
Posibilitate de a memora cafeaua preferata prin programul “My Coffee”;
Prepararea a doua cești de cafea simultan;
Unitate de preparare detașabilă cu capacitate variabila(de la 6 la 14 gr);
Rîșniță silențioasă integrata cu 13 setări de râșnire;
Posibilitatea de reglare a cantitatii de apa si cafea in momentul prepararii bauturilor;
Dozator de cafea reglabil pe înălțime de la 86 la 142 mm;
Oprire automata programabila;

Espressor automat De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru

Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru

Vezi Detalii Suplimentare si Pret

Espressor automat Philips Seria 4300 EP4349/70, sistem de lapte LatteGo

Espressor automat Philips Seria 4300 EP4349/70, sistem de lapte LatteGo, 8 bauturi, display digital TFT, filtru AquaClean, râșnița ceramica, opțiune cafea măcinată, functie MEMO 2 profiluri, Negru.

Prepara ușor varietăți de cafea aromate, precum espresso, cafea, cappuccino si latte macchiato, cu o singura apăsare de buton. LatteGo adauga varietăților cu lapte o spuma fina si cremoasa, este ușor de configurat si poate fi curățat în doar 15 secunde*.

Beneficii:

O varietate de cafele, personalizate pe gustul tău;
Savurează 8 varietăți de cafea ușor de obținut, inclusiv latte macchiato;
Spuma de lapte fina si cremoasa datorita camerei de spumare rapida a sistemului de lapte;
Selectare ușoară a cafelei cu afișajul intuitiv;
Ajustează aroma și volumul cu sistemul de personalizare a cafelei;
Cafeaua perfecta de fiecare data mulțumită celor 2 profiluri de utilizator;

Espressor automat Philips Seria 4300 EP4349-70, sistem de lapte LatteGo

Espressor automat Philips Seria 4300 EP4349-70, sistem de lapte LatteGo

Vezi Detalii Suplimentare si Pret

Espressor automat KRUPS Intuition EA870810, 15 bari, indicatori luminosi

Espressor automat KRUPS Intuition EA870810, 15 bari, indicatori luminosi, tehnologie Quattro Force, 3 pre-setari intensitate, functie spumare lapte, functie memorare favorite, negru

Noul sistem intuitiv cu semnalizare luminoasapentru nivelul de apa si cafea, te va ghida in procesul de preparare a bauturilor tale favorite, dar si in procesul de intretinere al aparatului.

Espressor automat KRUPS Intuition EA870810

Noul sistem intuitiv, cu semnalizare luminoasa pentru nivelul de apa si cafea, te va ghida in procesul de preparare a bauturilor tale favorite pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data, mai simlu si mai usor;
Sistemul Quattro Force acopera fiecare pas al prepararii cafelei pentru o aroma desavarsita: rasnire optimizata, presare, infuzare si curatare automata;
4 retete presetate personalizabile si functie pentru spumarea laptelui;
Memoreaza pana la 2 retete personalizate fix pe gustul tau;

Espressor automat KRUPS Intuition EA870810

Espressor automat KRUPS Intuition EA870810

Vezi Detalii Suplimentare si Pret

Espressor Automat De’Longhi Magnifica 22.360 S

Espressor Automat De’Longhi Magnifica 22.360 S, 1450 W, 15 bar, Display Lcd, Cappuccino, Argintiu

Sistemul Cappuccino patentat

Acest sistem permite obtinerea unei spume cremoase ce reprezinta baza unui autentic
Cappuccino sau Caffe latte in stil Italian.

Caracteristici:

  • Foarte simplu de utilizat, datorita afisajului cu pictograme care arata cantitatea selectata de cafea macinata si apa si ciclul de decalcifiere;
  • Datorita functiei de curatare integrata pe buton, espressorul va efectua un ciclu automat de spalare;
  • Recipientul cu dispozitivul AUTOCAPPUCCINO este extrem de practic, deoarece laptele poate fi depozitat in frigider atunci cand nu este utilizat;
  • Personalizarea cafelei preparate;
  • Detasarea rezervorului de apa;
  • Posibilitatea de a memora specificatiile cafelei preferate;
  • Unitate de preparare detasabila cu capacitate variabila (de la 6 la 14 gr);
  • Noua rasnita de cafea silentioasa cu 13 setari de rasnire;
  • Ciclul pre-infuzor;

Vezi Detalii Suplimentare si Pret

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8108

Functii
Sistem Anti-picurare
Oprire automata
Curatare automata
Sistem decalcifiere
Setare temperatura
Setare cantitate cafea
Setare grad macinare

Rasnita conica din metal

Proiectat pentru a oferi rezultate profesionale de macinare tip barista, rasnita de cafea metalica dispune de 3 setari pentru a obtine texturi ce produc bauturi exceptionale precum ristretto, espresso sau cafea.

Vezi Detalii Suplimentare si Pret

De ce am alege cel mai bun espressor automat de cafea?

Cei care apreciem cafeaua putem spune ca deși avem o marca de cafea preferata nu are același gust oriunde ar fi preparata, pentru ca „mașinăria” oferă și acel gust aparte.

Modul de extractie, presiunea, temperatura pot influenta atat aroma cafele cat si taria ei. Astfel daca tot vrei sa ai cea mai buna cafea acasa sau la birou alege un Espresor de cea mai buna calitate.

Modelele de top vor fi mereu mai rapide, mai usor de intretinut si vor functiona pentru o lunga perioada de timp ca in prima zi.

Gustul puternic, deosebit, de cafea proaspăt măcinata și preparata în condiții profesionale iti va aduce cafeneaua la tine acasa.

Problema?! Cum sa alegem cel mai bun espressor automat de cafea?

Rezolvarea problemei în rândurile următoare, stai cu noi și sigur vei ști ce trebuie sa facă mai exact esspresorul tău.

Fiind o oferta din ce in ce mai mare pe piata de masini de cafea automate sau espressoare alegerea poate sa fie chiar dificila, mai ales ca toti isi lauda marfa si promit marea cu sarea.

Multitudinea de modele cu diferite funcții și ecrane digitale te pot duce către aparatele foarte scumpe care din păcate nu sunt neapărat și cele mai bune! Din strat recomandam aparate de cafea cat mai simple care sa faca ce aveti nevoie.

Pentru cele multi funcționale trebuie sa luați în calcul ca pot sa fie destul de complicate pentru cei ce doresc doar sa apese pe un singur buton pentru o cafea buna. Sigur, pentru avansați vom face un alt articol dedicat celor care își doresc maximul de la un aparat de cafea.

Nu va complicați viata prea mult, sau mai mult decât ar fi comod pentru dvs. prea multe setări și reglaje va pot ameții încât sa nu mai știți care setare este cea mai buna pentru dvs.

Va vom ghida in continuare prin acesta lume a espressoarelor pentru a înțelege cât mai bine detaliile care contează la achiziție.

Exista 3 tipuri de espressoare automate de cafea.

Espressor semi-automat de cafea varianta simpla.

Denumirea ne poate înșela foarte tare. Este simplu dar simplitatea vine de la faptul ca nu face cafeaua automat si astfel dvs. trebuie sa interveniti in proces pentru a face cafeaua.

Recomandat pentru cei care stiu sa lucreze cu astfel de aparate si de evitat total de catre persoanele care isi doresc o cafea repede si automat, cum spunem noi „la apasarea unui singur buton”

Espressor semi-automat, adică tu vei face cat mai multe operații, pui cafea în râșnița, cafeaua în pompa ba chiar trebuie sa oprești aparatul ca sa nu dea prea multa cafea în ceașcă!

Sigur ca exista și puncte forte la acest tip de aparat de cafea ca altfel nu s-ar mai produce. Mai exact iți conferă controlul asupra fiecărui pas de preparare a cafelei.

Daca esti specialist sigur va fi pe placul tau, tu controlezi totul si sigur gustul final dupa cateva incercari o sa fie fix cel pe care-l doresti. Insa daca nu esti specialist stai departe de astfel de aparate.

Espressor super-automat de cafea varianta cea mai recomandata

Apeși pe un buton și restul se întâmplă automat! Nu faci nimic altceva. Ideal pentru cei care vor o cafea deosebita dar nu au experiență de barman!

Totul este integrat într-un singur aparat care râșnește cafeaua, o presează corespunzător, adaugă apa și gata cafeaua, totul foarte rapid și ușor chiar și pentru un novice.

Exista variante care fac și capuccino tot automat sau manual, dvs. trebuie sa preparați laptele cu ajutorul unui sistem integrat care face acea spuma de lapte necesara.

Soluție excelenta atât acasă cât și la birou unde angajații sau musafirii își pot face o cafea chiar și singuri fără intervenția dvs.

Espressor automat cu capsule – Variante multiple de cafea

Au aparut de cativa ani in piata si castiga teren tot mai mult datorita pretului redus al aparatului dar si pentru ca poti face multe tipuri de cafea.

Totodata este și extrem de simplu de folosit, introduci o capsula în aparat apeși un buton și gata cafea. Aparatul știe datorita unui cod de bare ce pastila ai pus și astfel dozează apa.

Aceste capsule le găsim în majoritatea magazinelor si nu sunt tocmai ieftine. Dupa un simplu calcul veți constata ca este cea mai scumpa cafea dintre toate. De aici și costul redus al aparatelor.

Dupa opinia cunoscătorilor în cafea aceste tipuri de aparate nu aduc acel gust deosebit de cafea făcuta la un Espressor manual sau automat. Desigur si principiul de functionare este altul.

Totuși faptul ca sunt extrem de mici, compacte și extrem de ușor de folosit au făcut ca aceste aparate sa fie prezente în multe case și birouri.

Deci, care este mai bun pentru tine?

Dacă ți se pare greu să supraviețuiești fără doza zilnică de espresso, dar te-ai săturat să te grăbești către cel mai apropiat Starbucks, aceste mașini reprezintă o investiție utilă. Întrebarea este, ce varieta de aparat ar trebui să alegeți?

Ei bine, majoritatea oamenilor iau decizia în funcție de cât de multă întreținere este necesară. Chiar dacă acesta este un factor valid de reținut, achiziția dvs. nu ar trebui să depindă doar de acest lucru. La urma urmei, indiferent dacă cumpărați un espressor super automat sau semi-automat, întreținerea ocazională este o necesitate pentru ambele modele.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că configurările semi-automate necesită un pic mai multă întreținere. Trebuie să curățați în mod regulat componentele.

La sfârșitul zilei, tot ceea ce contează este alegerea unui aparat de espresso care să facă ce vrei tu. Așadar, nu vă grăbiți la reducerile si ofertele de pe piață; căutați caracteristicile importante pentru dvs. Acum, că ați aflat ceva mai multe despre tipurile de mașini de espresso, este timpul să selectați mașina perfectă pentru casa sau biroul dvs.

Alte detalii care pot face diferența intre aparate.

Când sunteți un consumator înrăit de cafea, ar trebui să aruncați o privire asupra capacității de stocare a apei. Acest lucru se datorează faptului că este posibil să nu aveți întotdeauna timp să umpleți cu apă înainte de fiecare espresso.

Având în vedere acest lucru, este necesar să alegeți cantitatea potrivită de opțiuni de stocare. Vă recomandăm să mergeți pentru ceva mai mult de 1 litru dacă folosiți mașina pentru mai multe persoane.

Veți așeza espressorul pe blatul dvs. – sau în dormitorul dvs. dacă îl folosiți atât de des. Deci, ar trebui să aruncați o privire asupra designului general și a portabilității mașinii. Abia atunci veți avea în față cea mai bună experiență de preparare a unui espresso. Prin design, ne referim nu numai la dimensiunea mașinii, ci și la stilul și finisajul care sa se potrivească cu camera dvs.

Tip

Așa cum am spus mai devreme, puteți avea diferite tipuri de espressoare de pe piață. Prima selecție trebuie să fie între semi-automată și super-automată. Pentru a face acest lucru, ar trebui să luați în considerare flexibilitatea de care aveți nevoie în timp ce preparați espresso și timpul pe care îl puteți dedica acestuia.

Apoi, ar trebui să alegeți mașina în funcție de metoda de introducere a cafelei. Așa cum am spus, unele mașini au nevoie să utilizați capsule, în timp ce altele depind de cafea măcinată. În funcție de disponibilitatea aromei dorite, puteți face selecția. În plus, este recomandat să verificați metoda de încălzire și performanța înainte de a cumpăra.

Programare

Programarea poate fi o caracteristică suplimentară pentru mulți oameni, în special pentru utilizatorii avansați. Cu toate acestea, dacă vă place să luați o băutură espresso personalizată sau să programați prepararea băuturii în fiecare zi, ar trebui să cunoașteți aceste caracteristici.

De exemplu, ar trebui să vedeți dacă aparatul espresso are un temporizator încorporat pentru pornire și oprire. De asemenea, vă recomandăm opțiuni suplimentare, cum ar fi opțiuni integrate de detartrare și controlul temperaturii. Trebuie remarcat faptul că comenzile avansate sunt văzute în cea mai mare parte numai în espressoarele semi-automate sau manuale.

În afară de toate acestea, puteți lua în considerare și caracteristici suplimentare. De exemplu, ne place cu râșniță de cafea încorporată, care ne oferă un espresso proaspăt. De asemenea, este bine să aveți încălzitoare pentru pahare și piese detașabile.

Functii si Componente

Funcțiile aduse de producători la fiecare generație noua de espressoare sunt menite sa ușureze întreținerea aparatelor, sa consume mai putin curent și chiar sa facă o cafea mai repede.

Sunt modele de exemplu care vin cu un sistem integrat de detartrare și curățare – și face treaba asta printr-o singură apăsare de buton. Va dați seama cât timp va economisește sa nu mai curățați dvs aparatul de cafea!

De asemenea, aveți un comutator de economisire a energiei și opțiuni pentru reglarea durității apei. Pare ca nu este nevoie de astfel de funcții, dar dacă apa dvs. este foarte dura durata de viata a aparatului va fi seminificativ mai mica.

Rasnita.

In multe cazuri este deja integrata in aparat, lucru care il si recomandam atât pentru o prospețime deosebita a cafelei cât si pentru simplitate in utilizare.
Si modul in care este construita este important, și mai ales materialul, ași merge clar pe ceramica.

Spuma de lapte pentru Cappuccino

Cafea cu lapte, latte, machiato, cappuccino si alte tipuri de cafea cu lapte vor avea nevoie neaprat de un dispozitiv pentru spuma de lapte.

Sunt aparate care au acest dispozitiv integrat și care funcționează automat sau semi automat. In functie de cat de mult doresti sa intervii in procesul de preparare se pot alege variante diverse.

Întrebări frecvente despre aparatul espresso

1. Care este diferența dintre espresso și cafea?

Espresso este doar un tip de cafea care se prepară prin forțarea treceri apei calde printr-un strat de boabe de cafea prăjite fin măcinate. Pe de altă parte, cafeaua se face prin simpla preparare a zațului de cafea cu apă fierbinte. În timp ce espresso folosește presiune, acesta păstrează și aromele naturale ale zațului de cafea atunci când sunt preparate.

2. Ce face Espresso mai bun decât cafeaua obișnuită?

Beneficiile espresso-ului depășesc cu mult cafeaua tradițională. Pentru început, aparatele espresso nu necesită filtre de hârtie, precum aparatele de cafea standard. Deci, o mulțime de minerale și uleiuri esențiale prezente în mod natural sunt reținute de cafea și fac espresso mai sănătos.

Mai mult, espresso-urile nu necesită un anumit amestec de cafea sau un nivel de prăjire. Astfel, este posibil să pregătiți un espresso în orice fel doriți. Deci, în marea dezbatere espresso vs cafea, beneficiile evidente pentru sănătate ale espresso-urilor, împreună cu disponibilitatea lor gata, le fac un plus extraordinar la rutina de dimineață a unei persoane în loc de cafea filtrată.

3. Cum se folosește un espressor?

Depinde de model, cele automate complet se acționează prin apăsarea unui buton iar cele manuale prin preparare clasica.

4. Care este costul unui aparat espresso?

Prețul unui espressor de casă este variat. Cele mai mici prețuri costă undeva între 800 lei și 2500 lei. Cele de rang mediu costă undeva între 2500 lei și 7500 lei. Modelele high-end au un preț de la 7500 lei până la 20000 lei. Aceste prețuri includ atât espressorul de uz casnic, cât și cele comerciale.

5. Cum să detectez dacă mașina mea espresso funcționează bine?

Veți ști dacă ați făcut „Espresso perfect” de „Crema” așa cum îl numesc espresso Guru. Este un frumos strat pufos de spumă maro cremoasă care se formează pe vârful băuturii. Această cremă este produsul final al espressoului preparat corespunzător. Atunci când există 130 de kilograme de presiune folosite pentru a extrage uleiurile, esența și aroma cafelei, gazele sunt suspendate și distribuite sub formă de cremă.

6. Cum se curăță un aparat espresso?

Curățarea unui aparat espresso depinde de modelul pe care îl aveți. Dar, ca regulă generală, nu ar trebui să vă dezasamblați espressorul și apoi să le puneți într-o mașină de spălat vase, chiar dacă se presupune că acestea sunt „sigure pentru mașina de spălat vase”. În principal, ștergeți-le cu o cârpă umedă și ar trebui să fie suficient. Aveți grijă extremă atunci când ștergeți bagheta de abur, deoarece trebuie să o curățați când este fierbinte, există un risc foarte real de arsuri cu abur.


7. Ce presiune funcționează cel mai bine pentru mașinile de espresso?

Există specialiști care sugerează prepararea espresso-ului perfect se face cu 9 bari de presiune. Cu toate acestea, există unele sisteme de espresso care recomandă presiuni mai mari, de exemplu 15 bari sau chiar 17 bari. Acum sigur ca este vorba și de gust!

Producatori recomandati si Garantie

Producator bun este egal mereu si cu o garantie buna. Datorita faptului ca aceste aparate nu sunt tocmai ieftin este important faptul ca orice se poate intampla sa fie acoperit de garantie.

Luati in calcul un minim de 1 an de zile garantie daca nu si mai mult.
Cei mai mari producatori sunt Saeco, Delonghi, Philips, Krups, Bosch, Nespresso, Miele, Jura.
Ce am eu acasa? Am un Krups de care sunt extrem de multumit si dupa 5 ani de zile!

Concluzie:

Mașinile espresso super automate sunt cea mai bună combinație de ușurință in utilizare și performanță. Deși sunt mașini complete cu totul integrat, face ca sa nu fie nevoie de efortul dvs. Este doar o chestiune de câteva butoane că sa ai ceașca perfectă de espresso.

Aceste mașini impresionante se potrivesc perfect pentru persoanele ocupate care doresc confortul de a putea prepara băutura la alegere în câteva minute.

Deși pare greu de crezut, dar sistemele sunt capabile să facă cea mai mare parte a muncii în numele dvs., de la măcinare până la tamponare, prepararea băuturii până la aburirea laptelui pentru un espresso de vis.

Nu este de mirare că aceste mașini sunt extrem de ușor de manevrat și produc o cafea excelenta de fiecare dată.

Lasă un răspuns