LOADING

Type to search

Am slabit cu Acai Verde, cine a reusit?

La dieta

Am slabit cu Acai Verde, cine a reusit?

NewsPro. 05/19/2012
Share

Am slabit cu Acai Verde, cine a reusit? Daca vreti sa slabiti si ati epuizat toate metodele de slabit, puteti incerca ceva nou aparut pe piata romaneasca si anume produsul de slabit Acai Verde, despre care eu personal am auzit numai pareri bune. La recomandarea prietenilor, l-am incercat si eu si chiar am reusit sa slabesc. Eu am slabit cu Acai Verde, cine a reusit sa mai slabeasca cu ajutorul acestui produs de slabit

Cum banuiesc ca nu stiti prea multe despre Acai Verde, va spun eu ce spune si prospectul si anume ca este un produs absolut natural extras de 100% Acai Berry Organic, pe care cred ca-l cunoasteti. Ingredientul secret al produsului de slabit Acai Verde este chiar fructul mic Acai care se gaseste in junglele ploioase ale Amazoniei si care are multe proprietati recunoscute in curele de slabire.

Cum ne ajuta Acai Verde sa slabim? 40% din fructul Acai este compus din fibre care dau senzatia de saturare si taie pofta de mancare. Totodata, un alt efect benefic al acestui produs de slabit este ca previne acumularea grasimilor in celule prin mentinerea zaharului in sange.

De asemenea, cantitatile abundente de fibre din fructele de Acai purifica tractul intestinal si ajuta la indepartarea grasimii, ceea ce determina procesul de slabire. Aceste fibre consistente provoaca cresterea brusca a energiei ceea ce contribuie iarasi la procesul de slabire.

Acai Verde arde grasimile si prin accelerarea metabolismului datorita acizilor grasi omega (3, 6 si 9) care sunt extrem de importanti in dietele de slabire si de scadere in greutate.

Eu am incercat si chiar am slabit cu Acau Verde, cine a mai reusit sa slabeasca cu ajutorul acestui produs de slabit? A avut aceleasi rezultate pozitive? Ati avut parte de efecte secundare? Astept parerile voastre pro si contra despre acest produs pe forumul nostru Acai Verde.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up