LOADING

Type to search

CREIER FIERT

Retete Diverse

CREIER FIERT

NewsPro. 05/24/2010
Share

2 creieri de vacă sau 3 creieri de viţel, 11 apă, 1 lingură otet, sare.

Înainte de a fi curăţit, creierul trebuie ţinut cel puţin o oră în apă rece, ca să iasă tot sângele şi cheagurile care s-ar înnegri la fiert. Se schimbă apa odată sau de două ori. Se scoate, se curăţă pieliţa de deasupra, încet ca să nu se sfărâme, se mai spală odată şi se pune la fiert în apă călduţă, cu sare şi foarte puţin oţet. Se lasă să fiarbă în clocote mici 20 minute. Se scurge. Se serveşte fierbinte, întreg sau tăiat felii, cu unt topit şi puţin rumenit, lămâie sau sos de roşii.

IasiPapa, mananca sanotos…Pofta buna!

Tags:
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up