LOADING

Type to search

Pareri ColonHelp pret forum

La dieta Sanatate

Pareri ColonHelp pret forum

NewsPro. 03/29/2012
Share

Pareri ColonHelp pret forum. Acum ca a venit primavara, toata lumea cauta metode de detoxifiere a organismului si de slabit, ceea ce face ca piata produselor de slabit sa bazaie ca o albinuta. Cand vine vorba de detoxifiere si slabire, oriunde ma duc vad numai reclame cu ColonHelp: la televizor, pe internet, pe blocuri, pe autobuze etc.,ceea ce m-a determinat sa scriu un articol in care voi spune ce stiu eu despre acest produs de slabit si apoi astept pareri de la voi. Asadar, aceasta este tema: Pareri ColonHelp pret forum si va rog sa-mi raspundeti si la intrebarile mele deoarece la un moment dat chiar vroiam sa incep o cura de slabire cu ColonHelp, dar n-am mai reusit din cauza ritmului de viata foarte agitat.

Pe site-ul oficial www.colonhelp.ro , ColonHelp e clasificat ca un supliment cu fibre alimentare de in si psyllium care asigura detoxifierea intestinala ceea ce ne ajuta sa slabim. Pe langa faptul ca trateaza multe alte stari (constipatie, balonare, migrena etc.), o cura de slabire de 1-3 luni cu ColonHelp va ajuta sa slabiti 5 kg lejer, natural si fara efecte secundare. Cat despre pret, cele mai bune oferte de pe site-ul oficial sunt pentru 2 cutii mari la 169 lei amandoua si 1 cutie la 119 lei. Pe forumuri insa, preturile variau de la consumator la consumator.

Nu numai preturile variau pe forumuri, ci si parerile pro si contra ale utilizatorilor. Voi ce credeti despre ColonHelp produs de detoxifiere si de slabit? Credeti ca ne ajuta in dieta noastra de slabire? Ca isi merita banii si reclama? Cu ce este el diferit fata de alte produse de slabit? Astept comentarii de la voi pe tema Pareri ColonHelp pret forum.

 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *